Abonnemang med surf

Allt fler upptäcker tjusningen med att kunna jobba eller plugga lite var som helst, och helt enkelt låta kontoret flytta med dit man är för dagen. Att variera sin arbetsplats kan göra att inspirationen ökar, och den som har flera olika projekt igång kan ha lättare att hitta tillbaka till tråden genom att byta fysisk plats. Kanske trivs man bäst med att läsa in text på ett bibliotek, men vill skriva i sorlet på ett café, eller vice versa. För att använda internet i stunden behövs ofta abonnemang med surf.

Känn friheten med mobilt bredband

Det finns många situationer då mera surf gör livet enklare, och det kan innebära t.ex. att komma åt internet i sommarstugan, eller att kunna nå sina molntjänster medan man sitter på tåget. Utvecklingen går mot att de allra flesta använder mer och mer data både i syfte att arbeta och på sin fritid, och detta gör att kraven på uppkoppling ökar. Ett abonnemang för surf som går på det mobila nätet är ett bra komplement för de flesta internetanvändare som vill ha kontinuerlig tillgång till nätet.

Använd ett surf-abonnemang i väntan på fiber

Eftersom de flesta abonnemang för surf kan fås utan bindningstid är de perfekta för den som väntar på en fiberinstallation till fastigheten. Man kan då säga upp abonnemanget så fort fiberinstallationen är klar, och därigenom slippa betala dubbelt när installationen väl är färdig. Tack vare de snabba mobilnäten som finns idag blir det faktiskt bra hastighet även för mobila bredband, och de funkar fint till att t.ex. streama film eller liknande.

Tre enkla steg till att skaffa ett mobilt surf-abonnemang

  • Jämför olika operatörer och välj ett abonnemang som passar. Den som bara surfar ibland kan med fördel skaffa en mindre pott, vilket oftast är billigare, medan en person som kommer använda sitt mobila internet till alla sina online-ärenden gör klokt i att välja obegränsad data.
  • Beställ ett startpaket med sim-kort och en router, eller använd en gammal mobil som router och dela internet från den. Nackdelen med denna lösning är att mobilen måste vara kopplad till en strömkälla, annars laddar den ur väldigt fort.
  • Koppla upp surfplattan eller datorn till internet och njut av snabb surf som kan följa med överallt.

Du kanske även gillar..