Vad Flashback säger om OVPN?

När det gäller viss säkerhetsutrustning och anonymitetstjänster kan det vara smart att se på vad användare på forum skriver. Vad flashback säger om OVPN sammanfattas nedan:

Allmänt omdöme

En kortfattad sammanfattning av vad Flashback säger om OVPN är att:

 • VPN-tjänsten fungerar mycket smidigt
 • Kundtjänsten är mycket uppskattad och tillmötesgående
 • Tydlig information kring hantering av information

Ett exempel på att de verkligen prioriterar användarnas anonymitet visas med hänvisning till ett domstolsbeslut – som även flera av trådförfattarna hänvisar till.

Vad Flashback säger om OVPN

  • Mycket och lång tråd
   Tråden på Flashback skapades 2014 och hade, fram till januari 2022, över 609 sidor med inlägg. Här går det att hitta allt från diskussioner kring säkerheten, recensioner, frågor och supportfrågor. Medlemmarna hjälper varandra att hitta lösningar och många återkommer med supportsvar efter att de varit i kontakt med supporten.
  • Kostnadsfritt
   Från början var det kostnadsfritt att testa tjänsten ett par timmar. Detta har över tid förlängts och i en recension nämns att det under 2022 var möjligt med 10 provdagar.
  • Kundtjänst!
   En användare sammanfattar tjänsten med att ha ”de allmänna funktioner som krävs” samt utöver det vissa extra säkerhetsfunktioner. Men det användaren lyfte fram som OVPN´s största styrka var kundsupporten. Detta både via exempelvis mail och chat på hemsidan.

Det är även fördelaktigt att supportteamet från företaget följer vad Flashback säger om OVPN och snabbt är med och svarar på frågor eller förklara detaljer i forumet. På detta sätt behöver det inte heller uppstå rykten eller felaktig information kring tjänsten.

 • Bugghunting
  Ett par användare lyfter även fram fördelen med bughunting. Personer som hittat mindre buggar har fått flera månader gratis användning av tjänsten. Att vara transparent, ärlig och generös är viktigt för företag så att buggarna verkligen rapporteras in.
 • Tekniska diskussioner
  Vilka tekniska lösningar som är säkrast, mest användningsvänliga och funktionella är inte alltid självklart. Det finns därmed flera diskussioner kring hur VPN-tjänsten borde vara, byggas om osv.

 

Samtidigt är det ofta som användare lyfter upp den som säker, smidig och framförallt användarvänlig då de som ”kör fast” lätt kan hitta en lösning via just Flashback eller dess support. Läsa mer? Vad säger Flashback om OVPN? – Gå till Flashback.se och använd sökfunktionen på ”OVPN”.

Du kanske även gillar..