De allra bästa flip-flopsen

Vilka är egentligen de bästa flip-flopsen på marknaden idag? Flip-flops kanske är mest populära för svenskarna under utomlandsresan, men kan också vara riktigt sköna att ha under sommaren överlag. En Amerikansk sida har testat olika flip-flops i terränger de kanske inte är vana vid. De har bland annat klättrat i berg med dem och gått kilometer med dem i hård terräng. Här är deras omdömen.

OluKai Ohana Sandal

Fördelarna med de här flip-flopsen är enligt sidan att de är mycket bekväma, hållbara och helt enkelt ”fantastiska”. Till nackdelarna menar sidan att den är ganska tung och något stel i sin utformning.
Prisklass: Hög
Poäng: 83 av 100
Betyg: 5 av 5 stjärnor

Freewaters Scamp

Sidan prisar de här flip-flopsen för att de är ”superbekväma”, coola, lättviktiga och innovativa. Till medaljens baksida kan ett förhållandevis dåligt grepp räknas.
Prisklass: Mellan
Poäng: 74 av 100
Betyg: 4 av 5 stjärnor

Reef Fanning Sandal

Den här modellen är mer funktionell än vad den är moderiktig. Flip-flopsen kan vara ganska trendiga i varma temperaturer – den här bör man dock inte satsa på om det är trendigheten man prioriterar. Enligt sidan är den dock bra för vandring då den är mycket hållbar och stabil.
På minussidan menar sidan att de inte är särskilt ”mysiga”.
Prisklass: Mellan
Poäng: 69 av 100
Betyg: 4 av 5 stjärnor

Reef Phantoms

De här passar troligtvis bättre att ha på stranden än de ovannämnda, om man vill ta hänsyn till modet. De är enligt sidan också mycket bra att gå i. Positiva egenskaper som lättviktiga, välgjorda, bekväma och enkla är något som sidan tilldelar dem. Dock ifrågasätter de deras hållbarhet, och påpekar samtidigt att greppet inte är särskilt bra.
Prisklass: Låg
Poäng: 69 av 100
Betyg: 4 av 5 stjärnor

Du kanske även gillar..